1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

ETER FREDAG 13 APRIL

Slutet för Bingan
Lördagen den 14 april är sista dagen som Ica supermarket Bingeby, Bingebyhallen, har öppet. Konkurrensen med nyetablerade Ica Maxi gör att livsmedelsaffären i Bingeby läggs ned. Eter besökte bostadsområdet i norra Visby för att prata med kunder och personal och med Kamaran Assaf - den nye ägaren till fastigheten.

(Kl 15:37)
 (Kl 15:45)
Reporter tomas.ardin@sr.se


Det ligger pollen i luften
Vår och sol innebär besvärliga tider för den som är pollenallergiker. Speciellt jobbigt kan det bli om övergången mellan kyla och värme kommer snabbt, vilket gör att växterna slår ut explosionsartat. 

(Kl 15:07)
Reporter mika.koskelainen@sr.se


Fler och fler vill ha egen pool
Fler och fler gotlänningar vill ha egen pool. De senaste åren har antalet poolbyggen ökat rejält. Och i fjol byggdes det som aldrig förr - Stefan Petterssons firma byggde tre pooler bara i midsommarveckan. Annelie Roswall i Visby har just nu en grop på tomten - men snart är poolen klar och familjen kan plaska runt där.

(Kl 15:18)
Reporter jonas.neuman@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista