BLOGG: ONSDAG 14 JANUARI

- Det är först när man saknar grisen...

13:35 Det är först när man saknar grisen...
Det är sant. Det är först när man saknar grisen i säcken som man vet vad man förlorat...eller vad man nu brukar säga, ni fattar.

Jag tänker på vår käre redaktör för hemsidan, Radio Gotlands hemsida alltså, Henrik Wallenius, som sköter det mesta som syns på skärmen.
Nu är han sjuk, för andra dagen i rad! (Hemsideredaktör nr. 2, fröken Appelkvist, har andra åtaganden - sänder nyheter för tillfället)

Det innebär att antingen så står hemsidan mer eller mindre still, eller så får vi andra som behärskar webben rycka in och göra webbredaktörens arbete i stället.
Så gårdagen bestod till stor del av webbarbete för min del, förutom det ordinarie programarbetet. Kul men mycket att göra.

Även idag har dagen såhär långt i princip handlat om webbarbete, hade tänkt försöka hinna igenom dom två dagstidningarna men nu kom det bilder som måste redigeras.

Jag har alltid insett betydelsen av våra webbredaktörer, men det är ju som sagt först när gumman hoppat över bäcken, som man vet om hon skulle grävt en grop åt en annan, eller vad det nu heter.
Ni fattar.
Jimmy

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".