1 av 4
Polismästare Johan Grenfors. Foto: Karin Brindt/SR Gotland.
2 av 4
3 av 4
Mäklaren Patrik Gahm. Foto: Lasse Ahnell/SR Gotland
4 av 4

ETER TORSDAG 2 APRIL

Festarrangörer anklagar polisen för övervåld
Bråkigt och flera slagsmål, så beskrev polisen en privat fest i Visby i helgen, från vilken ett åttiotal personer avvisades. Men arrangören ger en helt annan bild - det var polisen som bråkade, säger han.

Reporter Jimmy.Englund@sr.se


 


 
 
 

Gotlands museum vill röja runt muren
Det är för mycket buskar och snår utanför Visby ringmur och gravarna som hindrar de höga upplevelsevärdena och den historiska förståelsen för muren. Det tycker Gotlands museum som vill röja mer buskar och träd.

Reporter Lasse.Ahnell@sr.se  

Mäklare tror på snabba köpbeslut
Mäklarna på Gotland tror att det kommer fler bostäder på marknaden de kommande tre månaderna. De tror också att försäljningarna kommer att gå fortare än under senaste kvartalet och att priserna kommer att bli högre.

Reporter Lasse.Ahnell@sr.se  

Fackförbundet Unionen om varsel
Att bli uppsagd kan i många fall liknas vid ett trauma. Hur tacklar man då detta som chef? Att behöva säga upp en person som man kanske jobbat med i många, många år kan vara väldigt tufft som chef. Karin Skånberg är regionchef för fackförbundet Unionen, som organiserar många chefer, ger sin syn på saken.

Reporter Eleonor.Svensson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".