Lyssna på inslagen

Dagens eter ger beskedet att Apoteket i Roma läggs ned. Hör informationsdirektören motivera beslutet, besvikna Romabor och (s)-politikern Åke Svensson. Polisen tar hjälp av tv-programmet Efterlyst för att lösa rånförsöket mot Svensk kassaservice. Vi besöker också rockiga tjejer i Fårösund som startat sin nya musikutbildning.  Hör dessutom om att det planeras en julmarknad i domkyrkan.

Apoteket i Roma försvinner
Apoteket AB har beslutat att lägga ner apoteket i Roma. Informationsdirektör Tony Björck motiverar beslutet. Vi hör också reaktionerna från Romaborna och kommunalrådet Åke Svensson.

Rock i Fårösund
I Fårösund startade i höst en ny musiklinje enbart för tjejer. Vi har besökt den nya utbildningen och träffat några av eleverna. I del 1 får vi en inblick hur det är att gå den här linjen och i del 2 berättar initiativtagaren Lisen Axelsson varför utbildningen är viktig.

Rånförsöket i tv
Polisen tar hjälp av tv-programmet Efterlyst för att få fler ledtrådar efter rånförsöket mot Svensk kassaservice i Visby. Polisen Fredrik Persson berättar om vad man förväntar sig av programmet.

Julmarknad i domkyrkan
När julen närmar sig är det handel som gäller. Men allt handlar inte om hets efter julklappar. För många är juletider också en tid att gå på de mer traditionella marknaderna. Torghandel med hantverk och delikatesser lockar. Och nu ska en ny marknadsplats etableras i Visby, med domkyrkan i mitten, berättar marknadsarrangören Ludwig Balassa.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".