Lyssna på tidigare Paneler

Har du åsikter om panelen eller frågor till oss?
Skriv en rad.

eter@sr.se

Hela gänget samlades till säsongens sista panel, för att prata just avslutning. Hela gänget är: Regina Hallberg, Janne Sandberg, Lasse Norrby och Karin Malmros.


I Panelen den 23 maj deltog Janne Sandberg, Regina Hallberg och gästartisten Joakim Åstrand. Melodifestivalen och bensinpriset var de aktuella ämnena. Först hör ni Regina kommentera Greklands vinnarlåt i Eurovision song contest.

Panelen den 16:e maj pratade vi om ockupationen av kongresshallen och firandet av annandag pingst. Janne, Karin och Regina var panel.


Panelen 9:e maj pratade bland annat om våldet i skolan och om lokalt producerad mat. Janne Sandberg, Karin Malmros och Regina Hallberg.


Panelen 25:e april pratade bland annat om morden i Fröjel och läppförstoringar. Janne Sandberg, Regina Hallberg och Patrik Widegren.


Den 18:e april diskuterades en hel del om varför dagens barn blir fetare och fetare. Janne Sandberg, Lasse Norrby och Karin Malmros.


Panelen den 11:e april bestod av Janne Sandberg, Karin Malmros och Lasse Norrby. Ämnena var dokussåpor, vindkraft och basket.


Den 4:e april diskuterades påvens död och feministiskt parti i panelen. Deltagare var Lasse Norrby, Karin Malmros och Regina Hallberg.


Panelen 21 mars pratade om fusk med bidrag från olika föreningar och organisationer. Dessutom talades det en del om giftiga ormar.. Karin Malmros och Regina Hallberg var med, och vi väntade förgäves på att Janne skulle dyka upp.


Den 14 mars bestod panelen av Janne Sandberg, Regina Hallberg och Lasse Norrby. Ämnena var melodifestivalen, snön och sänkta spritskatter.


I panelen den 7 mars deltog Karin Malmros, Regina Hallberg och Janne Sandberg.


 


 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".