Katarina Hoas är arg efter incidenten i rulltrappan

ETER måndag 14 november

Tumult i rulltrappan upprör resenär
Rulltrappan vid färjeterminalen i Nynäshamn började igår plötsligt att gå åt fel håll. Människor ramlade omkull och slog sig rejält. Katarina Hoas var en av resenärerna och hon är förbannad över den dåliga standarden kring båtresorna. Men än så länge är det ingen som vet varför det hände, berättar Peter Ängsås som är hamnchef i Nynäshamn. 

Reporter jonas.neuman@sr.se


Kräver upprättelse
En kvinna har anmält två läkare på Visby lasarett till Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd. Kvinnan behandlades efter ett missfall och efter en del komplikationer måste hon nu operera bort sin livmoder. Hon anser att det är läkarna som felbehandlat henne.

Reporter mari.winarve@sr.se


Kommunen sviker psoriasispatienterna
Psoriasissjuka borde få resa till varmare länder som ett led i deras behandling. Det anser Psoriasisföreningen på Gotland. Här hör ni patienterna Inger Lövenhamn och Sören Åkerblom.

Reporter lasse.ahnell@sr.se

Hör också hudläkaren Gunnar Ramstedt och kommunalrådet Åke Svensson (s). 

Reporter karin.hallsten@sr.se
0498 - 203235  

Reporter lars.eskelind@sr.se
0498 - 20 32 47


Bröder - men inte syskon
I tjugo år har de spelat musik tillsammans utan att släppa några skivor. Men nu har den första skivan gjorts. Patrik Silvereke, Lennart Bäck, Johan Norrby, Kristian Tallroth och Hasse Tholin - Bacchi bröder.

Reporter jonas.neuman@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".