Pokerspel på nätet är populärt

ETER måndag 23 januari

Nätpoker testas på Svenska Spel
Ungefär i slutet av mars börjar det bli dags för Svenska spel att lansera sin nätpoker. Och just nu håller man på och testkör systemet för fullt. Vi gjorde ett besök på företaget för att kolla hur det går...


Emma och Didier återförenade
För drygt tre månader sedan fick Didier Monkato lämna sin fru och barn på Gotland när han utvisades till Kongo Kinshasa. Efter utredningar har han nu fått förnyat uppehålls- och arbetstillstånd i Sverige. Idag kom han tillbaka.


Folkan fixade en egen kock
Före jul kom beskedet att eleverna på folkhögskolan i Fårösund riskerade att bli utan lunch. Företaget som drev restaurangen ville inte vara kvar där längre och då fanns det ingen som ville fixa maten. Hur har det gått? Svälter eleverna på folkan nu?


Inget tidningskrig på bussen...
En lyssnare ställde en fråga till Eter: Varför finns det bara GT och inte GA på bussarna? Palle Svensson, marknadschef på GA svarar på frågan.


Nu börjar jobbet i årets socken
I år har Bunge utsetts till årets socken och det innebär att folket i Bunge måste tänka ut hur de ska förvalta den äran. Men ikväll ska man åtminstone börja. Sven Boman, ligger bakom ett möte i Bunge.

Panelen...
...Hittar du i menyn till höger.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".