1 av 2
Att berusa sig på doftspray blir allt vanligare bland ungdomar.
2 av 2
Hundbajs på promenadstigarna är inte så populärt

ETER onsdag 25 januari

Ungdomar sniffar doftspray
Allt fler ungdomar berusar sig med hjälp av doftspray som ofta används på toaletter. Det här oroar ungdomsgruppen i Gotlands kommun.


Vem tar hand om bajset?

Det ska handla om bajs och kiss i eter. Nu är det vintrigt och snöigt - vad passar väl bättre än en skön promenad i den vita snön. Eller VITA förresten, vi pratar om brungul äcklig snö som luktar.

Reagera på reportaget: eter@sr.se


Poker - rolig hobby eller olaglig dobbelverksamhet?
Poker har ju blivit ett populärt spel nuförtiden. Inte bara på internet utan även att man samlas i pokerföreningar som anordnar turneringar och liknande. Men mycket av pokerspelandet kan faktiskt vara olagligt, det säger lotteriinspektionens jurist Peter Alling som vi pratat lite med.


Boxning allt populärare bland tjejer
Boxningssporten ser ut att vara på frammarsch på Gotland. De senaste två åren har Visby boxningsklubb fördubblat antalet medlemmar och är just nu större än på väldigt länge. En förklaring kan vara att det blir fler kvinnor som boxas.
För drygt tio år sedan blev det i Sverige tillåtet även för damer att boxas och efter det har sporten vuxit och fler och fler kvinnor blivit intresserade. Vi har besökt ett träningspass.


Desector i Eter
I eter den här veckan presenterar vi de band som är nominerade att få priset Rockskallen. På lördag ska ju priset delas ut till årets bästa gotländska band. Det är fyra band om är nominerade. Igår hörde vi Pascal och idag ska vi träffa Desector.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".