1 av 2
Christer Hall och Stefan Westerlund i "En Förtrollad Natt".
2 av 2

ETER fredag 27 januari

En Förtrollad Natt - i fotogalleriet

I februari kommer två världar - foto och teater- att mötas på ett handgripligt sätt då teatergiveriet sätter upp pjäsen ”En Förtrollad Natt” i fotogalleriet vid Almedalen. Det är skådespelarna Christer Hall och Stefan Westerlund som tar oss med till ett hotellrum i Visby i en nära framtid.

Vattenverket varnar för oupptäckta läckor
Flera vattenläckor kan ha inträffat både på södra och norra Gotland idag. Åtminstone finns det tecken som tyder på det, säger Bo Johansson på vattenverket i Visby.


Oförtröttlig lobbying
Lobbygruppen vägpris.nu fortsätter sina uppvaktningar av politiker. Igår vad det ännu en uppvaktning och nu har fem olika partier fått besök av den gotländska gruppen som kämpar för lägre priser på färjan.


Vikingaåret slut - men intresset finns kvar
För snart ett år sedan var det stort pådrag på Gotland när ”vikingaåret” invigdes. Under 2005 skulle Gotland marknadsföras som vikingaön och nu när året är slut, verkar det som att det ändå får en fortsättning.
Igår kväll hade vikingaföreningen ”Gotland Vikingaön” sitt första årsmöte, en förening som följer upp förra årets projekt.


Det kan bli Pica
På lördag ska det avgöras vilket band som kommer att utses till Gotlands bästa - årets rockskalle. Vi har under veckan presenterat tre av de grupper som är nominerade till priset, vilket innebär att det är en kvar att prata med, Pica Pica orchestra.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".