asdfsdfsd

Konkurrensen hårdnar
För bara drygt en vecka sedan berättade Eter att de stora företagen inom turistnäringen går ihop i en gemensam hemsida för att marknadsföra Gotland. På hemsidan kan man sköta bokningar av stugor och resa. En av de nya delägarna i bolaget är Kneippbyn. Men nu - bara drygt en vecka senare meddelar Pigge Werkelin att han startar en egen hemsida där man ska kunna boka stugor. Tanken är att pressa stugpriset ännu mer.

En av tre är underkända
Var tredje elev på Lännaskolan i Slite saknar betyg i svenska, engelska eller matte. Hur kommer det sig att är så? 
Vi har besökt skolan idag för att prata kring det här.

Operation på löpande band
Den här veckan är det en s.k operationsvecka på lasarettet. Man tar specialläkare till Gotland som kommer hit under en vecka och opererar så mycket det bara går. Det görs för att kommunen ska uppfylla kravet på vårdgarantin - att alla ska få hjälp inom tre månader. Den här veckan görs det bröstoperationer.
Men frågan man ställer är: om alla resurser den här veckan går åt till att operera så mycket det bara går - hur går det då med den vanliga vården? Eva Orusild är verksamhetschef på kirgukliniken på Visby Lasarett.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".