Eter tisdag 7 mars

LRF visar lantbruket i siffror
LRF visar nu lantbruket i siffror för 2005. Skillnaden till vinstföretag är specialisering av gården. Fler grisar och fler mjölkrobotar men färre spannmålsgårdar tror utredaren.
Reporter Lasse.Ahnell@sr.se 

Destination Gotland slipper förundersökning
Det blir ingen förundersökning om att Destination Gotland skulle ha tagit emot för mycket pengar från staten när hamnarna byggdes om.Det var den 17 januari som Destination Gotlands vd Sten-Crister Forsberg anhölls av åklagare misstänkt för grovt bedrägeri. Efter två dagar i häkte blev han frisläppt och nu är alla misstankar borta, enligt kammaråklagare Peter W Nilsson.
Reporter Tommy.Lundgren@sr.se

Fler kvinnor lägger av med politiken
Vad är det som gör att kvinnor hoppar av sina politiska uppdrag? Det är visserligen också män som hoppar av, men de allra flesta som lägger av med politiken är kvinnor.
Reporter Katarina.Hedström@sr.se 

Vif Gute ska till ungern och möta landets bästa
 Vilka tror du vinner om Gotlands bästa fotbollslag skulle möta Ungerns bästa? Det får vi veta om drygt en vecka - för Vif Gute ska åka till Ungern för att möta det bästa laget i landet.
Reporter Lasse.Eskelind@sr.se

Vad ska man göra när elever mobbar varandra i en skola?
Magnus Sjögren är föredragshållare i ämnet mobbing å kränkade behandling och  idag håller han föredrag för södervärnsskolans personal.Men innan dess träffade han några av högstadieeleverna och de har funderat en hel del på mobbing.
 Reporter Karin.Frimodig@sr.se