ETER tisdag 28 mars

Lådorna ska kamoufleras
För att Postens buntlådor bättre ska smälta in i innerstadsmiljön kommer lådorna att målas om. Elever på gymnasiet har fått uppdraget.

Reporter lasse.ahnell@sr.se


Nytt golv i Södervärnshallen
Det dåliga golvet i Södervärnshallen i Visby ska fixas. I många år har det klagats på golvet som hela tiden går sönder, men nu verkar det finnas en mer långsiktig lösning.

Reporter owe.jarlo@sr.se


Höga hyror tvingar bort hyresgäster
Staliga fastighetsbolaget P18Vasallen får kritik för de höga hyror som tas ut på P18-området. Militären lämnar Visborgsslätt för gott - på grund av Vasallens höga hyror. Och Gotlands Montessori friskola som hittade perfekta lokaler i gamla sjukan på P18, hoppade av när de fick veta att kallhyran kunde hamna på två miljoner kronor per år.

Reporter jonas.neuman@sr.se


Uppehållsrum med plats för sexton
För ett par veckor sedan protesterade elever på Lännaskolan i Slite eftersom de var missnöjda med skolan. Under tisdagen träffades elever och skolledning för att reda ut problemen. Här hörs eleverna Yvette Swartling och Billie Åberg.

Reporter karin.frimodig@sr.se


Gräver diken
Lisa Lindgren hade förra året översvämning i sitt hus i Rone. Nu när snösmältningen tagit fart oroas hon starkt över den stora vattenmängden som skapas. Här berättar hon om läget under tisdagseftermiddagen. 

Reporter lars.eskelind@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".