Eter onsdag 24 maj

Råd till dig som går i försäljningstankar
Nu när Gotland är som vackrast är det också rätt tid att bjuda ut villan eller bostadsrätten till försäljning, men då behövs det naturligtvis hjälp av en mäklare...
Hur ska man då gå till väga för att hitta den mäklare som bäst och billigast ordnar just din försäljning?
Titti Öhrn, kundombudsman på Mäklarsamfundet, medger att det är en djungel av erbjudanden att ta sig igenom när man ska välja mäklare och hon ger följande råd till dig som går i försäljningstankar...

Reporter tomas.ardin@sr.se

Vecka för folknykterheten uppmärksammas i Visby
Den här veckan är av tradition viktig för folknykterheten och idag är det en manifestation på Östercentrum i Visby om nykterhet.

Reporter karin.frimodig@sr.se

Så tänker kunderna om ökade studsmatteskador
Som vi hört i radion tidigare idag har försäljningen av studsmattor ökat de senaste åren, likaså ökar skadorna i samband med studsmattor.Att det ökar i hela landet har vi hört, men hur ser det ut på Gotland?
Eter har besökt ett av försäljningsställena, Lekstugan i Visby, och träffade ägaren Magnus Kristiansson. Vi undrade om kunderna brukar fråga om säkerheten.

Reporter karin.frimodig@sr.se

Han har följt landslaget under fyra dagar
Mika Koskelainen berättar om hur han har följt fotbollslandslaget under fyra dagar.

Reporter lars.eskelind@sr.se

Eter tjuvkikar på kvällens vernissage
På konstmuseet är det vernissage idag. Den öppnar egentligen inte förrän imorgon men vi har tagit oss dit redan i eftermiddag.

 Reporter tomas.ardin@sr.se

 

 

 

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".