ETER onsdag 4 oktober

Enkla och billiga bostäder efterlyses
Fler och fler myndigheter har flyttats till Gotland och det innebär att det kommer att behövas fler bostäder när folk vill flytta hit. Försäkringskassans chef, Inga-May Engberg vill nu att fastighetsägarna på ön ska bygga fler enkla, billigare bostäder för de som vill flytta hit. I reportaget hör du också Göran Örtbrant från fastighetsbolaget Kastalen.

Reportrar tomas.ardin@sr.se
lars.eskelind@sr.se

Pigge tar över i Slite
Pigge Werkelin tar över campingplatsen i Slite, vilket gör att han blir än mer dominerande på marknaden. Här hör du honom berätta om planerna. Hör dessutom en av konkurrenterna reagera på köpet.

Reporter tomas.ardin@sr.se

Vilka jobb finns att söka?
Idag inleddes studie och yrkesmässan som kallas Framtid Gotland. Där får skolor och företag presentera sitt utbud för alla som är intresserade av arbete och studier på Gotland.
Men vad finns det då för jobb att söka?

Reporter karin.frimodig@sr.se

Riksutställningar flyttar in
Så var det då dags, idag inviger riksutställningar de temporära lokalerna i Björkanderska magasinet i Visby.

Reporter karin.frimodig@sr.se

stortorgdag i Hemse
Idag är det stortorgdag i Hemse. Nästan hela dagen har gått och vi undrar förstås hur det har varit. Eters reporter Tomas Ardin åkte dit och pratade med marknadsförsäljare och folk som handlar.

Reporter tomas.ardin@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista