Svar till Kristoffer N T Månsson om artistinfo

"Hej Kristoffer!
Tack för ditt vänliga mejl till P2 Världen, vad härligt att vi har blivit beroendeframkallande för dig! :) Det betyder väldigt mycket för oss att få läsa så fint beröm ska du veta.

Och nog förstår vi att många artister väcker ditt intresse, det är liksom själva meningen med föreningen. Vi spelar f.n. flera tusen artister i våra mixar, och dessa är nya varje timme dygnet runt. Men kanalen produceras bara på en halvtid (min), och att börja skapa påannonser till alla artister faller dels på att arbetet skulle bli nästan övermäktigt, men också på att det nog skulle bli väldigt tjatigt efter ett tag.

Istället har vi valt att se till att alltid ha uppdaterade låtlistor på vår websida, som vi nu försöker göra så innehållsrika som systemet tillåter. Du hittar dom här

Med hjälp av rätt stavade artistnamn och låttitlar hoppas vi att intresserade lyssnare sedan kan söka sig vidare ut på internet för ytterligare information och mer musik med aktuell artist. Dessutom brukar vi spela in små hälsningar från våra artister när vi rör oss ute i musiklivet som vi mixas innan vissa låtar spelas med dessa artister, du har säkert redan hört en del av hälsningarna.

Och självklart kommer vi att behålla fokus på musiken, det är verkligen själva grunden, 1A i vår bok! :)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista