Chatten med Receptionist-Lisen!

Moderator:Hej och välkomna till chatten med Lisen! Nu börjar vi!
sussi:Vilken är din favorit skådespelare?
Receptionist-Lisen:Hej! Lindsay Lohan, Paris Hilton, Sarah Jessica Parker, Scarlett är oxå cool. Hon som är gift med Michael Douglas är också lite cool.
Pete:Hur får jag tiden att stå stilla? Hinner inte med allt idag!
Receptionist-Lisen:Man kan alltid fiffla lite med klockan på kontoret, dra fram eller tillbaka timmarna och säga: Hejdå nu går jag hem! ses i mrg! och du, ta det lugnt.
David:Vilken är den bästa solarielampan som får plats i trånga utrymmen som tex en reception?
Receptionist-Lisen:Shit, jag kan liksom inga märken. Jag bara googlade på den som har starkast kanon, men måtten brukar stå på nätet, och så kan man mäta. Fast varför behöver du en liten? om du har trångt utrymme kan du alltid flytta på ngt annat, typ pentryt, chefens skrivbord.
Gustaf:Om alla dina vänner plötsligt skulle frysa ut dig från din sociala umgängeskrets, hur skulle du ta dig till för att få nya vänner? /Gustaf
Receptionist-Lisen:Oj! Hemsk tankem jag och mina kompisar är så tighta, men i så fall skulle jag gå in på en karaokebar och sjunga duett med massa okända folk, typ Spice Girls, Kids med Robbie Williams och Kylie. Eller så startar jag en Facebook som heter "Bli kompis med mig jag är kul!"
Peter:Hur får du en sån fantastisk relation till din chef?
Receptionist-Lisen:Alltså, jag säger som Daniel Westling, man får inte förtroende, man förtjänar det, han vet var han har mig, jag komemr sent varje dag, har kul och så. Det har funkat hittills. Och om han säger emot brukar jag kalla det diskriminering av unga eller av tjejer. Girl power liksom!
Sonny Skrotum:Du verkar vara en supereffektiv kvinna, så varför har du inte en extraanställning på ett företag där du kan jobba på distans från din receptionsdisk? Chansen för upptäckt verkar obefintlig.
Receptionist-Lisen:Tack! kul att du fattat. Alltså, jag har lite extrajobb som jag brukar göra på arbetstid, typ lite karaokebloggar och sånt. Men jag har skickat mitt CV till massa VD:ar och sagt; Hej jag är bäst! så det är nog bara en tidsfråga innan jag blir upptäckt.
jobbejobbejobbe:Vilket är ditt bästa knep för att sluta tidigare??
Receptionist-Lisen:Behövs inga knep, det är bara att gå, men om dom tjafsar, hitta på att du har nåt syskonbarn du måste hämta, att du tar ut din friskvårdstimme, att du ska gå och skänka blod, elelr det bästa; att du ska ta cellprov (min chef har nollkoll på att man bara gör det typ var tredje år.)
Fanny:Varför låter du alltid så stressad?
Receptionist-Lisen:Aha, det är nog mest för att min chef är lite seg i huvet och fattar trögt. Och då blir man lite speedad ibland, Och så är det för att jag har en del att stå i, kor som ska matas i Farmville och så, skådisar som ska kläs på på stardoll och sånt. Jag har liksom mycket energi!!!
Sara:Hur lyckas du lura chefen så mycket?
Receptionist-Lisen:Alltså jag har också undrat det ibland. Visserligne är han lite korkad, men jag tror också det är för att han kan vara lite rädd för konflikter och så. lennart sa det en gång, "jag tror lars är lite rädd för konflikter och så"
Torben:Jag och min kompis Ove diskuterade om vilken kaka som är godast. Jag tyckte Tigerkaka är godast medan han tyckte om Finska Pinnar. Diskussionen gick het och plötsligt slet han upp en kulspetspenna och högg mig i kinden. Jag var tvungen att amputera. Vilken är din favoritkaka?
Receptionist-Lisen:Helt klart finska pinnar för dom är liksom krispiga och så kan man kasta in dom i munnen på lek. Jag tycker sockerkakor är lite överskattade, Lite pensionärsfika liksom. Men vilken dum kompis Ove du har. Kan du döda hans kor i Farmville som hämnd?
fd receptionist:Behöver du nånsin simulara att du jobbar? I så fall, hur gör du?
Receptionist-Lisen:Ja visst! Ibland, Inte för att jag skäms och så, men ibland tittar dom lite surt på mig för att det bara ringer och ringer, och då låtsas jag att jag redan sitter i telefon typ, Och jag har en förmåga att se djupt koncentrerad ut fast att jag bara gör ett quiz. Ibland går jag fram och tillbaka till kopiatorn också, det ser bra ut tror jag.
slash63:Hörde att du snott med dig en badrock från Sturebadet, stämmer det?
Receptionist-Lisen:Shit! hur visste du det? gud vad läskigt!!! Men hallå det kosta typ 200 för att komma in, värsta rånet.
Johannes:Vilken är den bästa arbetsmusiken?
Receptionist-Lisen:Den bästa arbetsmsuiken är dom låtarna som finns i karaokemaskinen och singstar, men annars Rihanna Lady Gaga, Lady Sovereign, LilyAllen, Greenday Inte så mkt för killar med konstiga hattar typ Håkan, fast Krunegård är rätt bra.
Lars...din chef:Hej Lisen, det är Lars här, och jag ber om ursäkt att jag stör, men nu blöder jag väldigt ymnigt på ena fingret här, finns det någon möjlighet att du kan tänka dig att berätta för mig var förbandslådan finns?
Receptionist-Lisen: Är det mitt jobb att hålla reda på den? i så fall vill jag ha mer pengar. men senast jag såg den låg den i skafferiet i pentryt, men jag tror den var tom. Stör inte mer nu!!!
Emma:Alla mina kor har dött på Farmville- igen. Hur många timmar spenderar du på Farmville, och vad tycker du är det skojigaste där?
Receptionist-Lisen:Typ 3-4 timmar. Tycker skörda är roligast, när man liksom får belöning. Kratta löv och sånt är rätt boring tycker jag, Och så älskar jag att köra min rosa traktor!!! Trist med dina kor, men det är bara att köpa nya.
kajsa:Vilken karaoke-låt är bäst?
Receptionist-Lisen:Här är mina topptre! Spice Girls –wannabe för att man liksom sjunger med alla kompisar Las Ketchup-The Ketchup song, jävligt svår, men jag nailar den. Rihanna-Umbrella. Jag är rätt lik henne på sången.
Ankan:Du Lisen, kan inte du hälsa Lars från mig att han måste skaffa sig lite mer stake...
Receptionist-Lisen:Jag vet... stackars hans fru liksom. Fast jag tror inte ens att en machohunk som Paolo Roberto kan få honom att skaffa mer stake. Han är född sån, och det är rätt bra att han är snäll. Jag har inte lust att ha värsta bossen som chef.
Gustaf:Säg åt chefen att han kan ta och börja chatta han med, istället för att gå runt och skada sig själv. /G
Receptionist-Lisen:Han komemr chatta sen i november nån gång, minns inte
jocke:jag har hört från silvia att du har haft en affär med Lars... Stämmer detta?
Receptionist-Lisen:Aldrig!!! Lars är värsta gubben. Jag skulle hellre hångla med Lennart i så fall. Han är ju iaf lite cool och har en myspacesida.
Paparazzi:Hej LiSen ! Vilket är det bästa sättet att gå ner i vikt på ?
Receptionist-Lisen:Ingen aning. Varför ska man gå ner i vikt?
nicklas:jag tycker nog att du ska hjälpa Lars nu
Receptionist-Lisen:Amen... det var ett jävla tjat om Lars. Han är vuxen och klarar sig själv.
Fanny:VA?! KAN KORNA DÖ?? ps. Vilken level är du i Farmville?
Receptionist-Lisen:Vet inte, mina har liksom aldrig dött, men jag tror det. Jag är på level 18, supergrower. Siktar på att bli magnificant farmer innan månaden är slut.
Moderator:Nu är det 5 minuter kvar! Se till att ställa era frågor innan tiden är slut!
Receptionist-Lisen:Ja! jag kan va lärare i musik och sånt, kanske gympa också. Hör av dig till mig då så blir vi ett team!
Emma:Vad tycker du om "Trash Continent Motherfuckers"?
Receptionist-Lisen:Är det han Punk-Robban? aldrig sett dom, men han verkar ju rätt ambitious om man säger så.
sussi:Jag har problem med en kille som jag tror är intresserad av mig men han svarar inte på mina mail, sms eller i telefonen när jag ringer. Hur ska jag göra. Jag vet ju att han är intresserad.
Receptionist-Lisen:Ring på hemma och fråga om han är korkad eller om han bara missade svenskalektionerna eftersom han inte verkar kunna läsa mail eller sms. Om han är en bra kille tycker han att du är kul och då kan han få hänga på dig och dina kompisar ut, annars skit i honom. Spela spel ska man göra på datorn, inte med bra tjejer som du. Girl power!
Sonny Skrotum:Hur många av dina communitys, typ facebook, myspace, lostinspace etc etc hinner du uppdatera på arbetstid? Jag är desperat behov av en måttstock.
Receptionist-Lisen:Jag brukar ha flera skärmar uppe samtidigt, och då hinner man rätt många. Vet inte exakt, men om man sitter lite på möten och sånt så hinner man fler. En måttstock? köp en på Klas Olsson eller vad det heter.
kamel34:Vad har du jobbat med innan support-teknik Lisen?
Receptionist-Lisen:Första jobbet –stod i kiosk på ett utomhusbad (svintrist, men drack rätt mkt läsk) Har jobbat på mack (astrist zzzzz), telefonförsäljare, men det var ju typ på provision så jag tjäna inte en spänn. HATAR PROVISION!!!
gösta:uhhh Lisen är du fortfarande singel???
Receptionist-Lisen:Yes! men jag har mina kompisar så jag letar inte direkt heller. Sylvia däremot är pretty desperate. Kram
nicklas:får du många jobbförfrågningar och från vem i så fall?
Receptionist-Lisen:min chef frågar mig varje dag om jag kan tänka mig att jobba lite. Zzzzzz
Gustaf:Om du fick välja mellan att hata världen men vara smart, och älska världen men vara dum i huvudet, vad hade du då valt och varför?
Receptionist-Lisen:Hata världen men vara smart, låter lite som nån arg politiker, zzzzz Älska världen men vara dum, låter lite som Paris Hilton, verkar skojigare faktiskt. Tur man älskar världen och är smart ☺
Moderator:Tack allesammans, nu är Chatten över och Lisen ska återgå till telefonerna! Vi ses nästa gång!
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".