Lisen bloggar om Robbie Williams

Idag bestämde sig Receptionist-Lisen för att blogga lite på arbetstid, så här blev det:

"Tja!

Lisen här. Idag ville Lars att jag skulle hjälpa till med nåt kundunderlag eller vad det hette, men jag sa att jag var upptagen, för det var jag. Jag hade gett mig den på att få ihop en topp-3 på bästa karaokelåtarna med Robbie Williams eftersom han är lite aktuell igen och så (såg ni honom i "Britains got talent"? han var värsta crazy kokosbollen). Okej, tillbaka till listan. Det var svårt, och det tog hela förmiddagen; men här är den; min topp 3 -Robbie Williams karaoke:

3. Feel. Egentligen tänkte jag inte ta med den först, för i versen är det värsta gubbmörka tonarten så man måste va Pavarotti för att klara av, men sen när refrängen kommer känner man sig liksom som Malena Ernsman eller vad hon heter. 

2. Let me entertain you -man känner sig som värsta stjärnan när man sjunger den.

1. Angels -så klart!!! alltså man ryser bara av att sjunga den själv, snacka om att man rös när han körde den på Ullevi.

Älskar dig Robbie!

Vi andra ses i karaokebaren på fredag!

Kramar från Lisen"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".