Teknik-Patas OS-blogg 19/2: Pata tar en del av ansvaret

Nu är jag stekt. Socialt, privat, på nätet och inte minst olympiskt. Det gick ju utmärkt för Anja när jag valde att inte skicka DualShock-vibrationer till henne igår; bronspengen talar sitt tydliga språk. Som ni vet skickade jag vibrationer till Björn Ferry och skidskyttet istället.  Jag ville ju naturligtvis undvika DualShocken och rotade fram en hederlig gammal N64-controller med Rumble Pack från källaren. Resultat? Ferry slutade på 42:a plats. Just det, 42:a! Det är ju fullständigt tragikomipatetiskt. Helena Jonsson vill jag inte ens nämna, men tar naturligtvis på mig ansvaret för det också, fullt ut. Däremot tar jag inget ansvar inför damernas 2 x 7,5 km ikväll. Att byta skidor mitt i loppet är ju som att mitt i Ski ro Die trycka ut cartridgen och poppa dit Castlevania: Simon's Quest istället. Fullständig idioti!

Apropå byten: vilken konsoll ska jag välja nu när både PS och N64 har ju visat sig vara undermåliga i olympiska sammanhang? Blir det Master System? Wonder Swan? Game Gear? Virtual Boy? Pong? Eller ska jag som någon föreslog ta mitt straff och spela Winter Games till 8-bitars 10 timmar i sträck. Eller är det för milt? Och hur ska jag göra för att inte riskera Kallas lopp kväll? Allt jag engagerar mig i verkar ju förvandlas till Gizmondo. Många frågor. Några tips?

 //Teknik-Pata i desperat behov av uppstyrning

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista