Materialarna måste se till att alla har superstaven.

Teknik-Patas OS-blogg 23/2: Se till så att alla får superstavarna!

Till att börja med vill jag nämna att Linus unika specialchip med Super-HD och nanoteknologi som han sålde till mig för 12.000:- snart är intrimmat! Snart kan inte bara Linus själv uppfatta vad som syns i rutan utan även jag. Under tiden går jag på vad denne min bäste technobuddy säger att han ser. I gårdagens sprintstafett t ex såg han tydligt att damernas stavar var utrustade med minidisplayer längst upp på handtagen. Tittade man riktigt noga kunde man se att det poppade  fram små glada tillrop som "Heja Anna!!!", "Full fart framåt Charlotte!!!", "Haag och Kalla, cha la la la la!" samt en hel uppsjö smileys av olika sorter. Roligt att de olympiska reglerna äntligen tillåter utnyttjandet av ny vettig teknik!

Kan fortfarande även glädjas åt gårdagens hockeymatch mellan Sverige och Finland förresten; den sitter fastklistrad på näthinnan... Samtidigt är det tråkigt att inte skidherrarna fick tillgång till de nya displayförsedda stavarna.  Då hade det naturligtvis gått betydligt bättre i sprintstafetten för deras del. Vad har blivit fel? Vem har goofat? Självklart är jag villig att förlåta ansvarig person om skidskyttetjejerna får chans att byta ut sina stavar mot de nya coola inför kvällens stafett. Linus har lovat att chippet ska vara up & running tills dess.

 //Teknik-Pata, fascinerad och förlåtande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista