Tills vidare blir det ingen sport för mig.

Teknik-Patas OS-blogg 25/2: Nu är OS slut!!!

Nu är OS över för min del! Nu kan dom lika gärna fimpa den där brasan i Kanada. Och då syftar jag inte på att Henkan släppte in fyra baljor från ett forna öststatslag i morse, utan på nåt mycket värre!

LED-tv:n är stekt tack vare "superchippet" som Linus prejade på mig. Jag var väldigt nära att ge killen en ordentlig näsbränna med min firewirematade braständare som straff. Han hade åtminstone självbevarelsedrift nog att hjälpa mig att baxa upp den gamla tjock-tv:n från källaren: 28 tum lågupplöst dynga. Ingen HDMI, endast två futtiga scart, ingen s-vhs, diskantfattiga högtalare utan subba och trasig fjärrkontroll. En mardröm kort sagt.

Det var denna burk från underjorden som jag satt och glodde på när Hellner & Co skidade hem sina stafettguld. Upplevelsen förstördes naturligtvis totalt. De tårar jag grät berodde inte på glädje utan föll i ren och skär desperation. Skyltarna i bild gick knappt att urskilja och Jacob Hårds röst lät som en usb-driven mungiga. Grattis till medaljerna ändå; jag delar glädjen men tråkigt nog inte upplevelsen.

Tyvärr är det nog ingen idé att titta på OS hemma längre... Jag ska kolla med Lagge på forat om jag kan få se damernas korta stafett hemma hos honom ikväll. Det ordnar sig kanske ändå. Jag vet det. Men tills vidare zappar jag över till 4:an, i ren protest.

 //Teknik-Pata, snuvad på delar av sin bästa teknik

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".