Lisen listar ABBA-favvisar

Det kom ett blogginlägg från Lisen idag:

"Yihooo! ABBA är nu med i Rock Hall of Fame och dom blev första gruppen som liksom inte har engelska som typ modersmål. Jag är jättestolt och firar med bara sjunga ABBA-låtar i karaoken idag. Snart kommer Paula tillbaka från lunchen och då ska vi sjunga "Gimme Gimme Gimme", och sen ska jag tjata lite till på Lennart att vara Björn i ”Does your mother know”. Lars har redan lovat vara Benny. Tänkte passa på att lista mina Topp-3 ABBA-favvisar i karaoke. Och nej, Dancing Queen kom inte med, den är hopplös. Först värsta gubbmörka i versen, och sen operasopran i refrängen. Överskattad. 

1. SOS. Alltså, egentligen gillar jag mest att få vara Frida, hon är lite coolare tycker jag. Men just i den här låten är jag värsta queenen. Man får vara liten och ledsen i versen och stor i refrängen typ.

2. Super Trouper Sitter perfekt i mitt register, varken för högt eller lågt. Ibland är Lars med och sjunger baskören i refrängen (chubapa cubabpa)

3. Lay all your love on me (gillar att man får vara lite discorapp i versen: "I wasn't jealous before we met, now every woman I see is a potential threat")

Vilka är era favvisar? Kramar Lisen"