Vad sitter ni på för bomullsrondeller idag?

Det kom ett meddelande från säljaren:

"I dessa dagar då allt fler söker sig till Internet vill jag passa på och använda dito media för att presentera mig själv och samtidigt presentera en unik produkt. Jag tillåter mig själv att inleda detta inlägg med en fråga till er läsare: Vad sitter ni på för bomullsrondeller idag?

Jag heter Flavio Sœllegaard och arbetar för ett företag som heter Cottentia HB och jag vill via detta meddelande erbjuda dig/er kära läsare en bomullsrondellshelhetslösning som kommer att revolutionera dina/era morgon  -och kvällsrutiner i avseende rengöring av hyn. Jag/vi på Cottentia HB har tillsammans med en ingenjör (tidigare anställd av NASA) tagit fram ”Rondello X-large” en bomullsrondell som är så stor så att den räcker till hela kroppen. För endast 499:-/veckan förbinder sig Cottentia HB att tillhandahålla en ”Rondello X-large” i 100% egyptisk bomull. Genom att läsa det här meddelandet har du ingått ett bindande 48 månaders avtal med mig Flavio

Sœllegaard och Cottentia HB, ett avtal som skulle hålla för en rättslig prövning. Visst var det enkelt? Inget onödigt krångel. Det låter vi på Cottentia HB andra tillverkare av bomullsrondeller stå för. (Rondello X-large hämtas av beställare från Cottentia HB:s centrallager i Potsdam)."