Först sparken och sedan välkommen tillbaka i Södertälje.
Ishockey

Leif Strömberg tillbaka i Södertälje SK

Leif Strömberg, som fick sparken från Södertälje i december, återvänder nu som tränare för klubben. Även andretränaren Stefan Nyman kommer tillbaka.

”Vår ambition var att vi skulle vinna matcher i större utsträckning och avancera i tabellen, detta har inte skett”, skriver klubben på sin hemsida där det även står:

”Jim Brithén har gjort ett professionellt arbete för SSK men faktum kvarstår, spelarnas prestation och lagets resultat har inte motsvarat våra förväntningar”.

– Tankarna är positiva och jag är full med energi och det ska jag överföra till mina spelare, säger Strömberg om tankarna att återinträda som tränare.

– Jag har varit många år i Södertälje och varit med om mycket roligt där och har mycket känslor för Södertälje och vill se till att laget  spelar i elitserien, svarar Strömberg på frågan att gå tillbaka till sitt gamla jobb.

– Jag har följt i princip varenda match. Alla matcher går ju på TV och jag har sett några live också, är Strömbergs svar om han följt SSK.

Tidigare nyhet: Mer om Södertälje SK:

Radiosporten
radiosporten@sr.se

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".