Tre monster av fyra möjliga igår (forts.)

Jag måste nog revidera mina tankar. Tror faktiskt HV tar sig ur den knepiga sist de satte sig i efter måndagens match när de förlorade hemma. De vinner i kväll också och sedan hemma på fredag.

Apropå monster förresten, Stefan Liv har också klivit in i monsterskruden. Årets målvakt, Johan Holmqvist visade däremot upp sig i en klart mer mänsklig skrud igår kväll.

Dag nu att bege sig ut till arenan för att se vilka som orkat upp på fötter i Färjestad efter fyra perioder och 130 sekunders spel i går kväll.

Dagen efter gör alla lite som de vill. Man får leta efter spelarna i arenan och området runt omkring, dessutom är det lite lätt bökigt på området just nu då FBK bygger ny restaurang, stort gym, nya omklädningsrum, sjukvårds- och rehabavdelning modell grande, nytt kansli och massor av nymodigheter.

Men inne i arenan är grundstommen samma betongplatta som jag för första gången stiftade bekantskap med i snöyra när Färjestad mötte Djurgården utomhus på 60-talet, drygt 10 000 såg på!

Trevlig helg på er!

Mats Fagerström
mats.fagerstrom@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".