VM-blogg

Radiosportens VM-blogg: "På rätt spår"

Radiosporten är på plats i Schweiz för att som vanligt bevaka ishockey-VM. Enligt Björn Geijer är både Radiosporten och Tre Kronor på rätt spår.

Så var då Tre Kronors premiärmatch avklarad. Vilken kul VM-debut för Linus Omark & Johan Harju! Deras framfart var förstås det bästa med matchen i går.

Österrike bjöd inte på mycket motstånd, det ska sägas. Vi får nog vänta några matcher innan vi vet var årets Tre Kronor-upplaga står. Men det var i alla fall en lovande start som visar att Bengt-Åkes mannar är på rätt väg.

På rätt spår är även Radiosporten! Varje dag tar vi spårvagnen till och från jobbet. Det är hur smidigt som helst eftersom vi har en hållplats nära hotellet och sen finns det ett stopp precis utanför arenan.

Skönt att slippa bilen och allt krångel med parkering. Dessutom är det bra för miljön med kollektivtrafik. Så nu hoppar jag på spårvagnen igen och åker till dagens träning med Tre Kronor!

(26 april)
Björn Geijer
bjorn.geijer@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".