Önskehelgen med helgmorgon vecka 41

Önskehelg och Helgmorgon

I helgen är du Vaken med Ninni Udén och Johan Åkesson. Dina önskelåtar, nattfrossan, en showaktuell skådis och korandet av Veckans baby är något av det som får stå för underhållningen under lördagen och söndagens program.

Fler hållpunkter under fliken:

00.03 – 03.59 Vi spelar dina favoritlåtar, gottar oss i Nattfrossan och utmanar vårt grammofonarkiv med låtar som förmodligen aldrig lämnat arkivets trygga väggar.

04.03-05.59 Vi backar banden och tittar tillbaka på veckan, det har handlat om superinovationen som ger gravt hörselskadade hörseln tillbaka, om hur vi sparar pengar på vår el räkning och om en nattöppen kyrka, nu är det alltså inte bara mackarna och vaken med P3 och P4 som håller nattöppet utan en kyrka mitt i centrala Stockholm.

På lördag avrundar vi programmet med den showaktuella skådespelerska Sissela Kyle och på söndag genom att kora Veckans baby.

Hör av dig till oss genom att e-posta: vaken@sr.se SMS: a srvaken mellanslag + din önskan till 72250 (kostar 3:- + eventuell trafikavgift)

Du kan även ringa direkt till programmet under sändningen på nummer 099- 120 33

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista