Peter Sundbergs rättshaveristlapp till grannarna
Natt mot tisdag 4/10

Tvättstugebråk & valdag i USA

Natt mot tisdag undrade vi vad du bråkar om i tvättstugan? Snodda tvättider, ludd i tumlaren eller är grannarna slarviga? Ovan ser du Vakens Peter Sundbergs rättshaveristlapp där han vädjar till grannarna att ej ta hans tvättid. 

Förutom att prata tvättstugegräl besökte vi presidentvalsaktuella Washington och följde med Ninni Udén på Safari i Tanzania.

I natt är du vaken med Susanne Tellinger & Peter Sundberg

Reaktioner på nattens program samt nattens övriga hållpunkter under fliken:

Men vilka fasoner har folk för sig i tvättstugan? Gäller det inte för den som bokat tid att komma i tid? Om det gått en halvtimme och ingen dykt upp är det väl relevant  att tro att vederbörande inte ska tvätta. OK ta ur tvätten Peter men släng den INTE på golvet eller förstör kläderna genom färgning etc. USCH vilka diktaturfasoner!

Jag har många ggr tagit ur tvätten men lagt den på bänken. Tar folk ut sin aggression i tvättstugan?

Hälsningar
Birgitta i Örebro

---

God Morgon Peter.

Var tvungen att skriva till dig efter alla omogna påhopp på dig.
Håller helt på dig.
Du verkar vara en fredsälskande, lugn och behaglig person som hellre använder ord och skrift än daghemsliknande metoder. Håller helt på dig. Hur mår svenska folket egentligen som använder hämnd som lösning på problem- grannar kan ju faktiskt ha tagit miste på dag eller tid. Hur blir deras reaktion när de finner sin tvätt på golvet. Ja, så är kriget igång.
Den värsta lyssnaren, han från Värmland ansåg tydligen att du var en skam för manlighet.
Själv tycker jag inte att sandlådementalitet är speciellt sexigt hos en man.
Du har också säkerligen betydligt större stake än han.

Mvh
David

---

Hej Peter!
Var tanten som var först ut i denna fråga riktigt klok? Jag menar där hon bara hånskrattade och menar att man ska skaffa egen maskin bara för att folk inte sköter sej.
Jag håller med alla som sagt, kasta ut tvätten ur maskinen om någon tagit din tid.
Vänligen
Emil

---

Herregud. Slänga tvätten på golvet, undrar hur det blir i det här landet om det skulle bli krig. Människorna skulle ta kol på varandra direkt om de redan idag bråkar om tvättider. 
I-landsproblem säger jag bara.
Med vänliga hälsningar
Fredrik Granberg

---

NATTENS HÅLLTIDER

00.03-00.59 Loggar in och spelar nattens i lådan låt

01.03 - 01.59 Huvudpersonen. Vill du vara huvudperson i nattens tävling och låta Vakens lyssnare gissa på just ditt yrke eller hobby. Hör av dig till programmet via SMS, e-post eller telefon

02.03-02.59 Öppnar upp telefonsvararen 08-545 696 64

03.03 – 04.00 Nattens ämne: Vad bråkar du om i tvättstugan

04.03 Vi åker utomlands. Anders Ask är med direkt från Washington. Amerika Svensken Anders Bergvind delar med sig av sitt Washington varefter vi ringer upp Tanzania och vår Vakenkollega Ninni Udén som avlägger en direktrapport från senaste safarituren

05.03 - 05.59 Veckans tredje Steg för stegledtråd

05.40 – 05.50 Vi har med oss förstagångsväljaren svensk amerikanen Thomas Shaw

Välkommen till en natt med P3 & P4

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista