Fyra timmar till sändning

Det är tio dagar sedan jag senast planerade och körde en sändning, oerhört lång tid. Som kompensation inleder jag härmed en sju dagar lång sejour då jag ska vara ON AIR fram till och med natt mot måndag. Känns fantastiskt.

Sitter på redaktionen, några timmar till sändning och fixar inför en oförglömlig natt.

Vad sägs om ett bildmontage som pekar på att en svensk legend inom popsvängen i själva verket är samma person som vår statsminister Fredrik Reinfeldt och att en norsk musiker, som för länge sedan sett sin karriärs glansdagar, i själva verket är samma person som… Jag håller lite på vem det är men så mkt kan jag säga att det handlar om en världsstjärna med långt blont hår som även han sett sina glansdagar passera.

Tidigare har jag och Jenny outat våra släktband med den gamla tv skådisen Isabell Sollman samt tv mannen Peter Jidhe.

Förutom frisyren och vår delade förkärlek till intervjuoraklet Sawatsky har jag inte hittat några som helst tecken på att jag och Jidhe skulle vara en och samma person. Har du det så tveka inte att höra av dig.

/

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".