1 av 2
Janne Westerlund delar ut Bungy Comedys vandringspris Guldtjädern till förra årets vinnare Messiah Hallberg. 05.40 säger vi godmorgon till Bungy Comedy grundaren Klas Åkerblom.
2 av 2
En allvarlig kille redo att skratta.

Få mig att skratta

Jag är usel på att berätta roliga historier. Anser nog att jag är en rätt rolig kille, men att berätta en rolig historia det är bara något som inte tillhör en av mina talanger.

Har haft några riktigt roliga skämt på lut genom åren men jag lyckas inte riktigt få till poängen på rätt sätt, hur mycket jag än vill. Ja det inbillar jag mig i alla fall, tänk om det är så enkelt att folk inte vågar dra på munnen.

Något jag däremot är bra på det är att skratta och därför får du ett uppdrag av mig, här och nu. Make me laugh.

En hel radda lyssnare kastade sig under natten ut i tappra våghalsade försök att få oss att skratta.

Sedan finns de galningar som aldrig stått på en scen men som trots detta, inför fullsatt salong, kastar sig ut i strålkastarens sken.

Lyssna och läs andras inlägg gjorda för att få dig att dra på mungiporna och skrattar du inte... så gör det bättre själv.

Skriv in ditt ”skämt” i bloggens kommenteringsfält nedan, nu direkt.

Jag väntar på att få vika mig dubbel.

/Peter  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".