1 av 3
Vakens planeringsmöte kan framkalla julstress.
2 av 3
Flitiga arbetsmyror.
3 av 3
Nej Hillary Clinton är inte på redaktionen men visst är det en underhållande bild.

Julstress vad är det?

I förra veckan fick jag frågan av min frisör, - Känner du av julstressen ännu Peter?

Julstress… jag? Nej sådant spiller jag ingen tid på.

Men det var i fredags det.

I veckan arbetar hela Vaken redaktionen dagtid eftersom att Musikhjälpen sänder dygnet runt under de kommande sex nätterna.

Efter en minst sagt hektisk höst har jag lite granna sett fram emot denna vecka, arbeta i samlad trupp, hinna med både eftertanke och en stor portion dösnack mellan tuggorna. Under morgonmötet tidigare denna måndag la jag fram ett önskemål till vår redaktör Anna om att vi denna dag kunde försöka ha så kul som möjligt, alltså göra så lite nytta det bara gick.

Visst sa Anna men…

Efter att vår redaktör uttalat sitt utdragna ”men” drog hon veckans att göra lista och kan väl summera den genom att understryka att min i fredags så frånvarande julstress nu har anlänt med rasande fart.

Den stundande julhelgen med efterföljande mellandagar, kantat av nyårsfirande och andra rödmarkerade mitt-i-veckan-dagar gör att vi denna ringa vecka måste arbeta för tre.

/

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista