1 av 2
Jennys Chihuahua promenad. Foto: Jenny Goldkuhl
2 av 2
En kall dag behöver man en varm jacka. Foto: Jenny Goldkuhl
Vakens radioblogg

Jag är kär i en hårboll med dålig andedräkt

  skulle nästan sträcka mig till att säga att jag inte gillar hundar. Har aldrig förstått grejen med att ha en sådan krävande liten varelse, de är som barn som aldrig växer upp och flyttar hemifrån.

Det låter hårt jag vet och jag skäms lite för mina tidigare åsikter, till mitt försvar kan sägas att jag aldrig haft någon nära relation med en hund. Men jag är inte den som inte kan ändra mig.

I helgen var jag, min kille och mina barn på Chihuahua promenad, tydligen samlas ett helt gäng med just Chihuahua familjer och har en trevlig förmiddag tillsammans ute i skogen. Först får hundarna nosa på varandra sen en kort promenad. Vi hade ingen hund med oss utan gick under epitetet groupies.

Det är var hur mysigt som helst och de är så söta att jag vill äta upp dem, faktiskt så söta att jag nästan kan tänka mig att skaffa en i framtiden. Jag har aldrig övervägt detta förut. Och så passande att det då finns nattdagis för hundar, lyssna 00.30 så får du höra.

/

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".