Jenny Goldkuhl. Foto: Anna Geiden
Vakens radioblogg

Jenny drömmer om att bli miljonär

Fejkat vinnarsamtal - så här kan det låta om du vinner
3:40 min

 jag har inte vunnit några pengar på sistone om man inte räknar en trisslott på med vinst 100 spänn. Men jag har precis som många andra drömt om att kamma hem drömvinsten.

Det sägs att sannolikheten att vinna är lika stor som att bli träffas av blixten men plötsligt händer det, i natt ska vi prata med nyblivna miljonären Monika Gustavsson från Dalarna. Dessutom kommer Pierre Jonsson från Svenska Spel mannen som ringer dig som har vunnit sjukt mycket pengar.

Tänk att aldrig mer behöva oroa sig för pengar. Inte för att jag har det dåligt på något sätt men det vore nåt att kunna köpa vad jag kände för utan att kolla på prislappen, bo hur jag vill och resa när det behagade mig. Skulle dessutom anställa en Jenny vikarie som kunde det som kan och kan hoppa in när jag känner för att slippa, ta en nattsändning, städa mitt hem eller gå på ett jobbigt möte.

Det klart att livet skulle förändras något oerhört av en massa pengar och frågan är om allt skulle vara så positivt. Tänk alla som skulle förvänta sig saker av mig vilja ha sin del av kakan. Det skulle kanske vara lite jobbigt. Skulle jag alltid vara den som fick ta notan på krogen och som förväntades ge bort slott i julklapp.

Jaja jag behöver nog inte fundera så mycket på detta.

/

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".