Goda grannar kräver engagemang

0:34 min


Vi väljer ju som regel vem vi ska bo med, men inte vilka vi ska bo bredvid. Av reaktionerna från Vakens lyssnare är det just ljudet av grannarnas intima stunder som verkar provocera mest. funkar inte heller.

Min granne går flera gånger om dagen ut på balkongen, tänder en cigarett och sen är det bara att räkna sekunderna. Efter en stund kommer nämligen alltid en lång, utdragen fis. Charmigt värre! /Robin

Mina grannar är hopplösa. Bråkar dom inte så pippar dom högljudt. /Christoffer

Tidigare när jag började jobba natt störde jag mig på grannens nyfödda skrikande baby, men de skiljde sig och hon tog barnet med sig. Just nu stör väl de sig mera på mig som har högljut sex ;)

Vi har nyligen flyttat ifrån vår granne Sture som inte stod ut med att gräset växte två mm typ innan han klippte. Vi bodde i ett radhusområde där alla skulle dela på gräsklippning och annan skötsel. Han kommenterade med en gång om han tyckte vår häck blev lite ostyrig i hans tycke, eller om gräset vuxit lite grann. Vi bodde grannar i nästan tio år, men aldrig ett hej ens fick man, bara gnäll. Vi har nu köpt villa och bestämmer själva hur långt gräs vi vill ha. Har döpt vår självgående gräsklippare till... Sture :) /Många kramar från Pernilla.