Tårta med kalaspinglor Foto: Svt
Vaken drömmer om

Bästa festen

Det vankas bröllop, studentfirande, konfirmationernas högsäsong är här, och så är det ju väldigt många som fyller år på våren också. Våren är helt enkelt festernas tid!

När var du sist på en riktigt rolig fest? Eller brukar du fixa överraskningspartyn åt dina vänner, eller kanske styra ihop en killer-möhippa eller svensexa? I natt ska vi snacka om festen som man aldrig glömmer, eller festen du planerar just nu! I Vakenstudion finns Magnus och Milla.

Hej Vaken.
Jag är 22 år och jag ska gifta mig den 19:e. Nästan allt är planerat, men jag har inte börjat på mina löften än! Hjälp!! Mvh TIDNINGSPOJKEN.

Min bästa fest var i en luftballongskorg med goda vänner. Vi skålade i champagne ovanför trädtopparna. Helt fantatstiskt! Mvh Karin

Hejsan i natten. Bästa festen? Hmm... Jag vet inte vad man ska välja. Jag har festat på karaokebarer i Tokyo från sen kväll till tidig morgon. Man betalade en summa och fick gratis drinkar, gratis öl, glass, varm soppa och karaoke. Allt detta med vänner från hela världen. Sedan har det varit blockpartyn i New Yorks bästa stadsdel Brooklyn. :) / Christoffer

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista