Självhushållarna Sara och Johans lyxiga söndagsfrukost. Foto: Privat

Vakens frukosttävling - självhushållarnas lyxiga söndagsbord med bröd på eget mjöl

Sara och Johans bidrag till Vakens jakt efter den perfekta frukosten.

Hej!

På söndagar brukar vi ha lång- och lyxfrukost. Den börjar med fil och yoghurt blandat med inkokta bär från sommarens skörd med musli. Sen ett ägg från våra hönor, vidare kalljästa surdegsbullar med hemkärnat smör, ägg, egenystad ost, egen honung och egenfiskad senapssill. Det hela avslutas med ett hembakat knäckebröd. Till detta dricker vi varm choklad. Så ser vår egengjorda och som vi tycker sunda frukost ut.

Ha en skön vår!
Hälsningar Johan och Sara Engström
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista