Måndagens ledtråd i Steg för steg, vecka 5

Måndagens ledtråd i Steg för steg, v. 5
2:18 min

Ja, det var då det. Men vid min första mera professionella kontakt med firman vart jag granne med den här kisen. Honom hade vi nu inte så mycket att göra med, men redan tredje dan på jobbet fick jag träffa hans kompis. Nä, tro inte att jag fick nån speciell introduktion. Den kom senare. Veteranerna brukar snacka om K8, som inte finns kvar, men museet i Bondebacka borde man kanske besöka. Resan dit är ju inte så lång.

Ja, det var då det. Men vid min första mera professionella kontakt med firman vart jag granne med den här kisen. Honom hade vi nu inte så mycket att göra med, men redan tredje dan på jobbet fick jag träffa hans kompis. Nä, tro inte att jag fick nån speciell introduktion.Den kom senare. Veteranerna brukar snacka om K8, som inte finns kvar, men museet i Bondebacka borde man kanske besöka. Resan dit är ju inte så lång.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".