Lisa Tallroth och Peter Sundberg i Vakens studio 27. Foto: Helene Ling
1 av 2
Lisa och Peter är två av dem du kan få hänga med om du vinner tävlingen "En natt med Vakengänget" via vår digitala insamlingsbössa. Foto: Helen Ling
Banner, Världens barn, Vaken med P3 och P4 2016, av Reine Magnusson, svart
2 av 2
Vaken med P3 och P4 samlar in pengar till Världens barn. Foto: Reine Magnusson

Vill du besöka Vakens studio? Nu har du chansen att vinna en natt med Vakengänget

Resa till huvudstaden, övernattning och en natt med Vakengänget i legendariska Studio 27 kan bli din genom en gåva på 50:- till Världens barn.

För att vinna måste du först skänka 50 kronor i vår digitala insamlingsbössa för Världens barn och sedan, om du blir utvald, vinna nattens specialkomponerade tävling där du får duellera dig fram till storvinsten. Låter det något för dig?

Genom att skänka 50 kr så är du med och tävlar om en chans att tillbringa en oförglömlig natt hos oss på Vaken med P3 & P4. Du får uppleva Radiohuset by night, vara med under direktsändning i legendariska Studio 27 och dricka precis så mycket automatkaffe du vill! Och som sagt så bjuder vi också på resan till Stockholm samt övernattning!

Här hittar du länken till den digitala bössan där alla pengar går oavkortat till Världens barn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".