Facit Gubbomgången

Här är våra tio gubbar

1: James Dean – Eagles sjöng om James Dean, om han hade levat idag så hade han minst sagt varit en gubbe.

 

2: Per Gessle – Per Gessle pratar gitarriff i sitt P4-program Gessles 9 i topp.

 

3: Bruce Springsteen – En annan musicerande gubbe.

 

4: Jordgubbe – Thomas Nordegren pratar om hur man vet om en jordgubbe är svensk och om huruvida det har någon betydelse, detta gjorde dom strax innan midsommar 2016 i P1 programmet Nordegren och Epstein.

 

5: Johnny Depp/Donald Trump – Johnny Depp imiterar Donald Trump i The Ellen Show. Både Johnny Depp och Donald Trump som svar ger dig rätt för så bra var inte Depps imitation, något bättre var den dock med makeup i den film han promotade för Youtub-kanalen Funny or Die, där han just spelar Donald Trump.

 

6: Påven – Påven Franciskus kompis Carlos, som bor i Sverige, berättade för P4 Malmöhus om hur han innan påvens besök pratat med påven. Han tog i intervjun även delvis på sig äran att påven överhuvudtaget kom till vårt land.

 

7: Göran Persson – En gubbe som känns igen bara på sin inandning, här var han med i SVT programmet REA.

 

8: Mick Jagger – En gubbe som aldrig kommer lägga ner, här omsjungen av Maroon 5 och Christina Aguilera.

 

9: Ove – Ove var rätt svar, rollkaraktären spelad av Rolf Lassgård som i klippet hördes prata, om hur mycket gubbe dom har i sig själva, tillsammans med motspelerskan Bahar Pars.

 

10: Clint Eastwood – Här intervjuades han i amerikansk tv om sitt omtalade ”Empty chair speach”, det tal han höll till president Barack Obama på det republikanska konventet 2012 vänd till en tom stol.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".