Miami Beach - Foto: Alan Diaz/AP/Scanpix

Klubbmusik i solen

Miami och Ibiza är två viktiga vattenhål för älskare av modern dansmusik och inte minst för dom som producerar de ljudmattor som får världens alla klubbgolv att gunga. I Miami är det DJ-konferens varje vinter och på Ibiza sprids den nya musiken varje sommar.

Nu möts dessa platser i nya hiten med Swedish House Mafia. "Miami 2 Ibiza" klev in på listans 13:e plats förra helgen. Pink fick en lite blygsammare placering (19) för "Raise Your Glass" - en av två nya låtar på hennes kommande hitsamling. Bland nytillskotten gick det allra bäst för Kent. "Ismael" är deras 26:e Trackshit och den sköt upp direkt till andra plats, strax bakom Daniel Adams-Ray, som får sin första solo-etta med "Gubben I Lådan".

Nytt med Duffy, Take That och Timo Räisänen pockar på uppmärksamhet. Kolla på lördag om dom har fått plats i veckans nya tabell!


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".