Foto: Scanpix

Grymt "Go" i GaGa!

Sällan har en ny artist pumpat ut så många stora hits på så kort tid som Lady GaGa. I söndags var det dags igen, när senaste produktionen "Bad Romance" gick direkt in som trea på den svenska downloadlistan.

Lady GaGa, som egentligen heter Stefani Germanotta, har under året jämförts en hel del med Madonna. Nyligen gick att läsa att popikonen själv också upptäckt sin efterträdare, men Madonna ser inte GaGa som en kopia av sig själv, utan snarare en god inspirationskälla för samtidens musikutveckling.

Bakom flera av Lady GaGa:s hits, inklusive den senaste, hittar man också den svenske producenten Nadir Khayat, alias RedOne. Förutom GaGa är han kanske bäst känd från samarbeten med Darin, Flipsyde och Kat DeLuna.

På söndag bjuds du förutom Lady GaGa även på flera nykomlingar med koppling till Idol, samt nya återblickar i backspegeln och en helskön tripp ut i Europa.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".