FOTO: LARS PEHRSON/SVD/SCANPIX

Ingen sommar utan...Robyn!

Det ska va’ Robyn i sommar, det är så det ska va, skulle Markoolio kunnat sjunga om han valt att uppdatera sin gamla listetta från 2007. Nya släppet från Robyn har redan blivit en av de mest spelade låtarna på Brittiska BBC:s A-lista, nu fortsätter framgången med att låten gick direkt in som tvåa på den svenska nedladdningslistan.

Robyn var en av hela 10 nykomlingar i tabellen senast, där den svenska musiken också fick sig en revansch efter att helt lyst med sin frånvaro i toppen några veckor. Sean Banan stod för det mer humoristiska inslaget, medan Lazee testade feelgood-rap á la Black Eyed Peas.

I veckans program blir det extra fokus på bröllop, med Victoria och Daniel främst i tankarna. Vi fortsätter också följa förutspådda hitvarningar med Yolanda Be Cool och K'Naan i deras framfart mot toppen och så bjuder Europapunkten på ny skön liströkare från kontinenten...

Aktuell topp 5...

1. Lena - Satellite
2. Robyn - Dancing On My Own
3. Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love
4. Stromae - Alors On Danse
5. Lady GaGa - Alejandro

Vilken låt vill du se som nykomling nästa vecka?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".