Amira Brown
Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Om DigiListan

DigiListan redovisar låtarna som laddats ner mest i Sverige den senaste veckan och speglar konsumtionen från hela landet och inkluderar fysisk, nedladdad och strömmad musik.

- Det bästa med ny musik är att ständigt bli överraskad av både ljud och text. Framförallt när det i kombination sätter ord och väcker liv i ens känslor, säger programledaren Amira Brown.

I DigiListan varvas låtar med allt du behöver veta om artister och en närmare titt på vilka låtar som faktiskt håller sig kvar i toppen. Underlaget sammanställt av Ifpi Sverige direkt efter avslutad kalendervecka och presenteras kommande söndag i P3.

Amira Brown programleder topplisteprogrammet och är själv en musikälskare som framförallt lyssnar på ”urban”-musik och har ett brinnande hjärta för Göteborgs oupptäckta hiphopscen. Schlager är inte grejen, men Pricetag med Jessi J slinker med i hennes spellista.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".