Trötta ben och golfrunda

Hej hallå!

Tänkte ge er en lite uppdatering på vad som hänt i veckan.

Laget har haft sin sista riktiga "försäsongs-vecka". Vi har gått på ordentlig och tagit ut oss denna vecka för att kunna toppa formen till seriestarten.

Det har varit väldigt tungt och det är många trötta ben som har sprungit på parketten i Sporthallen de här dagarna.
Sista träningen hade vi igår med assisterande coach Jonathan Bolin och det såg bra ut även fast många var trötta.

Jag måste säga att jag är stolt över laget som klarat av veckan utan att slå ner på takten och hela tiden hållit humöret och intensiteten uppe. Det är viktigt att man klarar av att göra det även när det är tufft och det tycker jag vi har visat att vi kan!

Rönström bäst i blåsig golf
Idag har Jämtland Basket haft sponsor-golf. Ett roligt sätt att träffa sponsorer och nya människor för alla som är inblandade i klubben och runt om.
Var kanske lite för blåsigt för min smak men ändå riktigt roligt. Min lagkamrat Johan Rönström kammade hem vinsten i nästan en utklassningsseger. Stort av honom och Grattis!

Golf i topp
För mig gick det inte lika bra. En bit in på rundad så slog jag min boll upp i toppen av ett träd. Det small till och jag såg ingen boll ramla ner.
När jag sedan gick bort till platsen och letade så hittade jag min boll. Eller man kanske ska säga delar av min boll. Efter det slaget så var mina förväntningar på mitt golfspel inte så höga.

/Andreas