Tisdag 18 oktober 2011

Kul att träffa gamla kompisar

Hej hallå igen!

Dagen före match idag. Har precis varit nere hos våran sjukgymnast Bodil och fått lite behandling för mina baksida lår. Är lite stel efter veckan så hon har masserat lite med linement för att mjuka upp musklerna. Det bränner rätt mycket på låren just nu och det känns som att jag har satt mig i ett buskage av brännässlor. Det är inte en skön känsla men skönt att veta att musklerna kommer må bättre.

Imorgon möter vi 08 Stockholm. De har börjat riktigt bra i år och ser starka ut. De är det enda laget i ligan som startar två spelare över 2.10. Det är rätt långt och stort. Den ena är Johan Åkesson som fått en nytändning sen han kom till Stockholm och den andra är Joakim Blom, en rutinerad spelare som har spelat i de bästa ligorna i Europa. En liten anekdot är att Joakim faktiskt har varit barnvakt till mig när jag var yngre. När vi bodde i Södertälje så spelade han där när min pappa coachade så han tog hand om oss ibland.

De har även en landslagsguard i Olivier Ilunga och många andra hungriga unga duktiga spelare. Det blir lite speciellt för mig att möta 08 eftersom det var mitt första lag i ligan jag spelade med. Har spelat med nästan hela deras nuvarande lag. Kul att träffa gamla kompisar!

Men åter till läget inför match. De har som sagt öppnat starkt och blir ett tufft motstånd. Duktiga spelare på alla positioner och en smart coach som varit med länge. Det gäller för oss att glömma förra matchen och ställa in oss på en tuff match.

Vi måste komma tillbaka till spelet vi hade på hemmaplan sist och det har sett bra ut på träningarna den senaste perioden. Vi har gått igenom våra misstag, sett delar av matchen senast och tränat på det vi tappade i Sundsvall. Vi fortsätter kämpa och jobbar tillsammans för att få ihop spelet.

Jag hoppas ni kommer och hejar på oss i Tegeltemplet imorgon. Heja Jämtland!

/Andreas