Torsdag 20 oktober 2011

Pappa ger tips inför matchen i morgon

Dagen efter match och dagen före match idag.
Gårdagens match var, som många av er vet, inte direkt briljant genomförd av oss. Vi hade ingen energi i första halvlek och det såg inte så bra ut i början av matchen. 08 är ett bra lag och vi kan inte komma ut med den inställningen vi hade i första halvlek.
Andra halvlek var lite bättre men det var för sent. Att vi har mycket kvar att jobba på syntes igår.

Matchen imorgon då.
Bara ladda om batterierna. Vi tränar idag och ska ha en liten videosession så att vi får se hur vi ser ut, se både de bra delarna och de dåliga. Det är bra att kunna se sig själv och vad man gjort bra och dåligt.

Tränarna förbederer oss

Eco Örebro är mycket bättre än förra året. De har fått in unga energirika spelare i bland annat Brandon Barton och Christian Koutras. Sen har de kvar den rutinerade Andrew Pleick i laget och duktiga importer.
Det gäller verkligen för oss att komma ut och vara på tårna. Är vi inte redo för uppgiften så kan det bli en jobbig kväll i Tegeltemplet. Jag tror dock att coach Aulander och coach Bolin kommer förbereda oss på matchen med tanke på hur det såg ut igår.

Dags att imponera på pappa

Pappa Karlsson är på besök. Kul att familjen kommer och hälsar på.
Han kan ju lite basket, han har varit med ett antal år och har spelat och coachat själv. Skönt att få lite tips av någon man vet har varit med och kan saker. Han tyckte inte heller att vi var så himla bra igår så vi får se till att vara bättre imorgon så att vi kan imponera på landslagschefen!

Jag hoppas ni kommer och hjälper oss imorgon. Heja Jämtland!
/Andreas