Tisdag 25 oktober 2011

Coach Aulander vinner jämt

Hej hallå!

Riktigt skön vinst i fredag! Känns som att vi behövde det och det var verkligen en helt annan inställning i fredags än på matchen i onsdags.

Som ni flesta vet så har Geary Claxton lämnat oss. Det är såklart tråkigt att det blir så men klubben gör det som är bäst och vi alla står bakom beslutet. Det är absolut ingenting mot Geary som person så man förstår det. Han har lovat att spela tv-spel med mig även fast vi inte spelar i samma lag!


Matchen imorgon då? Jo, Borås Basket på bortaplan. Där har jag spenderat ett år i min karriär och trivdes där. Ska bli kul att spela mot gamla vänner och det kommer nog bli en del skitsnack på planen.
Borås som lag är väldigt bra.
De har en bra trupp och ligan kanske bästa center i Mike Palm. Vi har gjort tränat på lite defensiva grejer för att få stopp på dom och jag hoppas det fungerar. Vi måste komma ut med samma inställning som sist och det tror jag vi gör. Sen får vi se hur det går!

Aulander har bra självförtroende

Det ser ut som att coacherna är lite sugna att komma tillbaka och spela.

På matchdag så brukar vi skjuta innan matchen på morgonen. Coach har en tävling som heter Around The World som går ut på att man ska sätta 6 treor från 6 olika positioner på varje korg och sen avsluta med ett straffkast. Coach Aulander har vunnit 2 av 2 hittills. Det är en rätt bra bössa han sitter inne på. Men vi låter honom vinna så att han ska ha sitt självförtroende kvar ;-) nej skämt å sido, det är dags för oss att slå honom!

Skicka frågor till mig

Tänkte också säga att har ni några frågor till mig eller några synpunkter så kan ni skicka ett mail till adressen som står där uppe på sidan så ska jag försöka svara på dom.

Hoppas ni följer matchen imorgon och hejar för fullt

Heja Jämtland!

/ Andreas