Foto: Scanpix
Måndag 7 november 2011

Problem med försvaret

Hej!

Ett tag sedan jag skrev ett inlägg nu. Som ni kanske vet så förlorade vi borta mot Uppsala. Vi släppte in för alldeles för mycket poäng i första kvarten och därefter var det en uppförsbacke som vi inte orkade med. Det är ju försvaret fortfarande som vi har lite problem med.

Eftersom vi inte hade någon match i fredags så har vi kunnat trycka på ordentligt de senaste träningarna och det är väldigt bra. Vi har tränat mycket på vårt försvar och det är skönt när det är en paus i matcherna så man kan träna ordentligt och förbättra det man är sämre på.

Kopplar bort basketen ibland
Så träningar torsdag, fredag, söndag och måndag innan match. Ledigt efter resan i onsdags natt och lördag ledig efter två tuffa träningspass. Det gäller att hitta på saker när man är ledig så har varit ute och ätit och varit på lite alla möjliga äventyr. Man måste försöka koppla bort basketen ibland och tänka på annat.

Sista pusselbiten
Vi har även värvat en ny spelare. Brandon McKnight. Det är ett bra tillskott till laget, en bra kille och en duktig ambitiös basketspelare. Han ankommer till Östersund på måndag och det ska bli skönt att få in den sista pusselbiten i laget.

Kommer med en liten uppdatering till innan matchen mot Södertälje på tisdag.

Ha det bra så länge

/ Andreas

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".