Tisdag 13 december 2011

Hjärnskakning

Hej hallå!

Tänkte att jag skulle skriva en liten sammafattning av veckan som har gått. Vi har ju inte spelat match sedan i tisdags förra veckan då vi förlorade hemma mot Borås så det har varit en hel del träning nu fram till idag. Jag var dock borta de första dagarna eftersom jag fick en mild hjärnskakning på matchen när jag krockade med Mattias Göransson. Det har dock blivit bättre nu och jag är fullt återställd.

Så, i onsdags efter match var vi lediga, träning på torsdag, egen träning på fredag och sedan har vi kört full fart lördag, söndag och måndag. Det var en riktigt tuff träning i torsdags när jag satt vid sidan om och det var härligt att se hur hårt grabbarna körde! Sen tryckte vi på rätt bra lördag och söndag och avslutade med en liten lugnare träning igår så vi är fräscha inför matchen idag.

Så idag är det match mot Solna Vikings. Det har varit en massa resande ner till Stockholm för oss den senaste tiden. Det är tredje resan i rad vi flygit ner och spelat i trakterna. Så nu har vi precis checkat in på hotellet och ska vila en stund, sen blir det promenad och lunch och så lite scouting av Solna på det. En bra uppladdning för en bortamatch. Fredrik Rasmusson och Drazen Klaric har även fått i sig varsin brownie på flygplatsen som de köper varje gång så jag antar att resan inte kan bli bättre? De ser verkligen ut som världens lyckligaste människor när de äter sina brownies.

Solna som vi slog hemma för några veckor sedan har bytt ut sin amerikaner och tagit in två nya. De har verkligen blivit ett bättre lag sedan vi mötte dom sist och Solnahallen är inte en lätt hall att spela i. Det blir ju även tufft för oss när vi saknar BT på grund av skadan han har i lårmuskeln. Men vi får inte ha några ursäkter utan det gäller att gå in för att vinna och ge allt.

Jag hoppas ni hejar på oss framför datorn eller att ni sitter och håller tummarna var ni än är!


Heja Jämtland!
/Andreas