Omgång 6

När sex omgångar är spelade börjar Väsby dra ifrån och har redan 6 poäng i försprång på Trångsund och Botkyrka. Vita Hästen, som också ligger ovanför strecket till att få spela i ”All-Ettan”, har inte lyckats så bra i starten.

Arlanda och Nacka ser ut att halka efter. Men det är 21 omgångar kvar till juluppehållet så mycket kommer att hända framöver.

TRÅNGSUND - VÄSBY    3 - 5 ( 2-2 0-3 1-0 )
Trångsund behåller sin andra plats i serien trots två förluster i rad. Att laget är mycket bättre än på flera år visar en bra match mot Väsby. Det står 2-2 efter första perioden. Väsby gör igen en bra andra period som man vinner med klara 3-0. Trångsund jagar i tredje men kommer inte närmare än 3-5.

Trångsund åker till M/B på fredag kväll och Väsby till Nacka.

Lyssna gärna på vad den nya tränaren i Trångsund tyckte om matchen och om lagets framtid.

SKÅ - BOTKYRKA    1 - 5 ( 0-1 0-2 1-2 )
Botkyrka ligger nu på en bra tredje plats. Laget är säkert ett lag som kommer att kämpa om de fyra första platserna. Skå som jag såg i första matchen har svårt att göra mål, men skall inte behöva ha en placering i den nedre halvan.

Skå har ytterligare en hemmamatch på fredag kväll när man möter Haninge.

Botkyrka tar emot Järfälla.

MÄLARHÖJDEN/B - NACKA    5 - 3 ( 2-1 1-1 2-1 )
M/B fortsätter att samla poäng. Laget ser ut att spela bra matcher i sin hemmahall. Nacka som vann sin första match i söndags kommer säkert också att vinna ytterligare matcher.

M/B har hemmamatch igen nu på fredag när man tar emot Trångsund.

Nacka tar emot Väsby. Nacka brukar alltid göra bra matcher mot Väsby. Kan det bli en skräll?

ARLANDA - JÄRFÄLLA    3 - 6 ( 0-1 1-5 2-1 )    
Järfälla som hela tiden fått beröm för att man har gjort bra matcher utan att få poäng börjar nu få bra utdelning och klättrar uppåt i serien.

Arlanda som fortsätter att göra mål måste bli bättre bakåt så kommer poängen även för dem.

Arlanda har ytterligare en hemmamatch på fredag kväll när man möter Vita Hästen som ser ut att starta lika dåligt som förra säsongen.

VITA HÄSTEN - HANINGE    4 - 4 ( 2-1 2-2 0-1 0-0 )
Haninge gör en riktigt bra match nere i Norrköping. Laget har 4-4 när det är full tid. I förlängningen blir det inget mål och lagen får en poäng var.

V/H åker upp till Arlanda på fredag. Haninge åker ut till SKÅ.

OMGÅNG 7

  • ARLANDA – VITA/HÄSTEN
  • SKÅ – HANINGE
  • MÄLARHÖJDEN/B – TRÅNGSUND
  • BOTKYRKA - JÄRFÄLLA
  • NACKA - VÄSBY

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".