Mina eldsjälar i sammandrag

En gång i veckan gör jag en ljudkrönika där någon tränare eller spelare får berätta om det aktuella läget i sin förening.

Under våren 2009 startade jag en serie speciellt för klubbarnas eldsjälar. För er som ännu inte lyssnat på någon gör jag en kort presentation av var och en och hoppas att ni tar er tid att lyssna. Det är de verkligen värda.

Pelle Björnekärr: Försöker på alla sätt locka publiken till Järfälla HC. Jobbar mycket med filmer som inte bara speglar JHC utan också hockeyn runt om i Stockholm. Känd som ”Läktarexperten”.

Tony Boström: Lagledaren som finns på alla platser i Nacka. Han säljer biljetter. Han ordnar transporter. Han fixar material. Han är extra farsa för de unga spelarna.

Daniel Dickman: Yngst i gänget med bara 29 år men har ändå redan stöttat Haninge i 15 år. Håller samman supporterklubben ”Yellow Wings”. Filmar mycket för deras hemsida.

”Honta” Heinola: Nybliven pensionär som varit materialförvaltare i Väsby i 39 år. Bor i Roslagen och åker 15 mil fem gånger i veckan. Hans höjdpunkt var året i elitserien.

Eddie Jonsson: 69-årig målvaktstränare för Nynäshamns ungdomar. Använder sin erfarenhet som målvakt men får också hjälp av kända målvakter som Kim Martin.

Åke Kjerrman: Ägnat 40 av sina 70 år åt hockeyn i Tumba. Varit med när sammanslagningar av Grödinge-Norsborg-Tumba blivit Botkyrka Hockey. Nu är Åke materialförvaltare.